Epic Conquest v4.5b (Mod Apk Money) | apkfree177.blogspot.com - Apk Apps For you

Apk Apps For you

Foxi apk download latest version for Android,fifa 20 download for Android,fifa 20 download,mobile games,games download,Android games free download apk

Click here to download

Search This Blog

2 > 3 4

Monday, September 24, 2018

Epic Conquest v4.5b (Mod Apk Money) | apkfree177.blogspot.com


 Epic Conquest v4.5b (Mod Apk Money) | apkfree177.blogspot.com


By                   : apkfree177.blogspot.com
Name Game   : Epic Conquest
Version           : 4.5
Genre             : Action


Download the Mod APK here is safe :

Epic Conquest v4.5b (Mod Apk Money) Dette er et actionspil eller RPG med en episk stil, der er meget sjovt at lege med dine venner. Dette spil er et spændende og hurtigt singleplayer actionspil med intense kampe. Prøv at mærke kampens enormitet Dette actionspil i den sofistikerede smartphone du har,

Ønsker at opleve Epic Conquest v4.5b Game med mod version apk, hurtigt download det på linket jeg delte ovenfor,





Epic Conquest v4.5b (Mod Apk Money) [Game Introduktion]

Udfordre dig selv i denne spændende og hurtige single-player action RPG med intense kampe! Vælg mellem to tegn, der kan afspilles med forskellige spilleformer, og redd verden fra ødelæggelse!

Epic Conquest følger den grundlæggende tradition for ARPG regler, der ikke bruger "auto play" funktionen, så det vil give spillere mulighed for fuldt ud at føle den reelle følelse af at spille som traditionelle spil.

Dette spil bruger ikke begrebet "pay to win", så spillerne kan opleve alt indhold i spillet bare ved at spille mere. Ressourcer som premium valutaer kan indsamles fra efterår af monstre, gaveæsker, daglig deltagelse og meget mere. Betalende spillere kan kun opnå tingene hurtigere, men slutresultatet bliver det samme.

Epic Conquest er et offline spil, hvilket betyder at du kan spille hvor som helst uden en internetforbindelse, medmindre du vil købe en IAP, kræve en prizebox (adgang til internettet til serveren, når det er nødvendigt) eller se en gavevideo.

[Game Story]

Historien er placeret i en fantasiverden, der synes at blive angrebet af dæmoner gennem en dimensionel portal. Djævelens invasion fører alle kongerige til at forene som en - Alliance, for at bekæmpe djævelens magt og genoprette fred. Åre er gået, halvdelen af ​​racen mellem mennesker og dæmoner kan ikke undgås. De er halve racer - kaldet "hekse", jaget af Alliancen, fordi de ser tryllekunstnere som en stor trussel mod menneskeheden.

Du vil spille Alaster, The Royal Knight, der bruger tæt kamp med gode forsvar og kampfærdigheder. Og Edna, ildheksen, der bruger langtrækkende angreb med brændende færdigheder. Hver har deres egen unikke personlighed, som du kan finde under deres rejse.

[Spilfunktioner]

- Unikke fjendtlige kampe og chefer hver fase med store præmier faldt.

Slib dine ting ved at kæmpe med fjender og chefer, der taber masser af ting som guld, værktøjer, dæmoner og endda rubiner - vores premium valuta.

☆ Epic RPG attribut system.

Når du går op, kan du lære nye evner og øge fire forskellige egenskaber frit som styrke, intelligens, agility og vitalitet for at matche de bygninger, du ønsker.

☆ Epic Skill System.

Hvert aktivt færdighedsniveau kan øges hver gang det bruges. Forbedre dine evner for at ødelægge dine fjender hurtigere. Find dine passive evner efter at have nået et bestemt niveau, ved hjælp af mesterpoint, kan du vælge, hvad passive færdigheder vil blive taget først eller maksimere, for at udfylde din bygning.

☆ Epic Crafting System.

Fire definitive håndværkssystemer, der består af demontering, vurdering, opgradering og håndværk.

✓Distantantle: Omstilling af udstyr, der ikke anvendes til materialer til kompilering eller forbedring af større udstyr

✓ Bedømmelse: Find den Skjulte attribut i udstyret eller skift det til den attribut, du ønsker

✓Upgrade: Forøg udstyrets styrke og effektivitet til grænsen.

✓Craft: Gør bedre gear til at hjælpe din rejse (Generelle, sjældne og episke niveauer tilgængelige)


Gabung dengan layanan shorten url yang berani bayar mahal saya sudah buktikan :

"www.vivads.net"




like this content. share this content to your friends on social media. !!!



No comments:

Post a Comment

Featured Post

Stumble Guys MOD APK 0.54.2

Popular Posts

Advertisement

2 > 3 4